Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Zsmester89 #86877 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mi is terjedt el rolam, de en nem betonozok. Max betonozasokat fegyulelek, hogy a kivitelezok ne kanaszodjanak el. Illetve ilyenkor (amikor technologiai felugyeletet vegzek) akkor bele szoktam maszni a betonba, egy kicsit gerebjezek vagy vibralok, hogy lassam, hogy megis mit kozetelek meg az emberektol. Azt kell mondjam, hogy minden tiszteletem az ovek.
egyebkent velem meg viszonylag szerencsejuk van, mert en lagalabb brmaszom veluk a vasra igyvazert eleg jol tisztaban vagyok azzal, hogy mit szeretnenek. Az mar mas lapra tartozik, hogy alapvetoen nem ugyan azok a celjaink es a mativacioink. Ok alapvetoen nem szeretnenek elfaradni estere, en megvszeretnem ha a szrrkezet 50 ev mulva is szerkezet lenne. Mind a ketto megvalosithato, csak az meg draga, es nagyon rikan fizetik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Eladó Samsung 980 500GB NVMe M.2 SSD
- Eladó Kingston Fury 16GB (2x8GB) DDR5 6000MHz RAM
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest