- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz monstaa #3535 üzenetére
1. csillag mindig születik
2. keveset írok tényleg, de kösz hogy hiányolsz
3. mindig furcsa volt, hogy TF diplomával biztosításközvetítői hatósági vizsga sem kell a biztosítás közvetítéshez
4. nem vagyok Bnetes
5. könyv: cím szerző, kiadó - hátha valaki mégis elolvasná
6. a könyvből a befektetések jó összefoglalása nem biztos hogy rávezetnek a megtakarításaid értelmére, pénzügyi biztonságod megalapozására
7. BÉT oldalán ingyenes tőzsdei és befektetési tanfolyamokra is lehet jelentkezni - 1-2 órás délutáni előadások, olyan szabadegyetem féle. (a könyv is jó ötlet volt ) -
csaba54
tag
válasz monstaa #3339 üzenetére
gondolom az is egyik oka lehet a minél nagyobb összeg elsőre befizettetésének,hogy úgy nagyobb esély van ,hogy sajnálja megszüntetni a nagy bukás miatt és próbál küzdeni,mint én is
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz monstaa #3337 üzenetére
értelek én és el is olvastam az egész cikket, éppen ezért volt a kérdésem,ugyanis a befektetési életbiztosításoknál is rengeteg ügyfél van megvezetve,pontsabban félre tájékoztatva és senki nem tesz anak érdekében semmit,hogy ez megváltozzon arengeteg pansz ellenére sem,hacsak nem lenne egy olyan lobby akinek érdekébe állna,hogy ez megváltozzon akár egy közvetítő cég bukása árán is
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
azigazforest
tag
válasz monstaa #3308 üzenetére
"agresszív értékesítés"
Nem tudom mi értelme van ezzel foglalkozni. Tudod hogy az egész világon küzdenek a nyugdíjrendszerek borulásával? Felfogtad hogy az országban nincs más esélye senkinek a túlélésre és méltó nyugdíjas korra csak az öngondoskodáson keresztül? Képes vagy megtakarítani? Gondoskodsz magadról? Tettél már lépéseket?Milyen agresszióról beszélsz? A brokernet agresszív?
"viszony AXA-val"
Miért pont velük? ez régi sztori már. Jelenleg nincs új AXA-s termék, de a Palladium még adogatja az aranyesőt"röghöz kötés"
A szerződésünk versenytilalmi megállapodásában található ez a passzus valóban. Senki nem érti és senki nem vitatja. -
anagylevin
csendes tag
-
-
azigazforest
tag
válasz monstaa #3150 üzenetére
oké
én a mai magyar általános morálról beszéltem, amin valahogy mindenki csak javítani tudna, mégsem teszi. Oké hogy brokernet fórum és ezt kell itt szapulni, csak morál témában nem érdemes, mert senki sem jobb a deákné vásznánál sőt!
Szerintem nem a Brokernetből ered a morális probléma, csak itt lehet legjobban látni hogy a jelenség egyáltalán létezik.
Aktív témák
- DALI Ikon 7-Walnut-DALI Ikon Sub-Walnut-Hibátlan-Karcmentes-Gyári Állapotban!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (83DV0057HV) Luna Grey
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD - több darab.