- Projektor topic
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Hans_Arnage
csendes tag
válasz
netwolf #1270 üzenetére
a pü. tanácsadó nekem már csak öltönyös rabszolga. Azóta sem volt rajtam szövetnadrág.
Nem is lesz.
Max farmer+zakó.
Amúgy elnézve kicsit nevetséges Budapest. Mindenki öltönyben metrózik és a Gyöngyössi utcánál ontják telefonba az ívet, hogy így a biznisz, meg úgy a biznisz.
Részvényvásárláskor hagyjuk az egyszeri gurukat... Hát van olyan nagyvállalkozó, akivel anno beszélgettem még október környékén. Elég sok cég gyűlik össze a kezei között és meghagyta mindenkinek, hogy vegyenek OTP-t 3500ért. 200 millió felett vásárolt be a cégek megtakarításaiból... Mondjuk tény, hogy a top100 is befürdött a 3500-4000rews OTP-vel. Átböngészve majd mindenki bevásárolt, aztán szépen el is olvadt. Pedig mekkora flash lett volna, ha a top100 megduplázza az OTPben lévő vagyonát... :S
A családdal kapcsolatban meg leírtam a véleményem. Ha ő nem veszi észre, hogy mikor jár haza, meg hogy mi van otthon, legyen az ő hibája. Nekem elég volt annyi. Amúgy pár százezret keresni? öhhöm... Leírtam a saját számításom, aminek a statisztikai alapját az élet adta. Szerintem ha egyedül csinálod eleinte egy 150-200as fizu is elképzelhetetlen. Csak ha jó ügyfélköröd van. Ha meg jó ügyfélköröd van, ergó jó haverjaid vannak, akkor miért nem találsz jobban fizetett fix melót?
That's the question!
Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Politika
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest