Keresés

Aktív témák

• Hans_Arnage

csendes tag

válasz netwolf #1270 üzenetére

a pü. tanácsadó nekem már csak öltönyös rabszolga. Azóta sem volt rajtam szövetnadrág. :D Nem is lesz. :D Max farmer+zakó. :D Amúgy elnézve kicsit nevetséges Budapest. Mindenki öltönyben metrózik és a Gyöngyössi utcánál ontják telefonba az ívet, hogy így a biznisz, meg úgy a biznisz. :D

Részvényvásárláskor hagyjuk az egyszeri gurukat... Hát van olyan nagyvállalkozó, akivel anno beszélgettem még október környékén. Elég sok cég gyűlik össze a kezei között és meghagyta mindenkinek, hogy vegyenek OTP-t 3500ért. 200 millió felett vásárolt be a cégek megtakarításaiból... Mondjuk tény, hogy a top100 is befürdött a 3500-4000rews OTP-vel. Átböngészve majd mindenki bevásárolt, aztán szépen el is olvadt. Pedig mekkora flash lett volna, ha a top100 megduplázza az OTPben lévő vagyonát... :S

A családdal kapcsolatban meg leírtam a véleményem. Ha ő nem veszi észre, hogy mikor jár haza, meg hogy mi van otthon, legyen az ő hibája. Nekem elég volt annyi. Amúgy pár százezret keresni? öhhöm... Leírtam a saját számításom, aminek a statisztikai alapját az élet adta. Szerintem ha egyedül csinálod eleinte egy 150-200as fizu is elképzelhetetlen. Csak ha jó ügyfélköröd van. Ha meg jó ügyfélköröd van, ergó jó haverjaid vannak, akkor miért nem találsz jobban fizetett fix melót? :D That's the question! :D

Aktív témák