Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivagyok
tag
Az emberek sok e-szemetet termelnek. Nekem a "fontos" tárhely évente pár gigával növekszik, pedig én is fotózok/videózok. Ez a 4K-ba videózgatunk meg 128MPx-be sorozat fotózza a semmit egy faxság. Én is hallottam már ezt a sztorit. Montam neki, hogy szelektálj, erre a válasz, hogy "ennyit, hogyan". Na akkor ezek fontos dolgok? Ha átnézni se akarja az alkotásait?
-
nuke7
veterán
minek külső rack-es 3,5 winyo?
ezt gépbe kell tenni.
hordozni meg jó az ssd is átmenetileg, laptop-ba is sssd-t kell tenni, teljesen egyértelmű, már nem is tudom mikor láttam utoljára HDD-t laptopban...
archiválásnál meg szintén nem hurcolod, oda is tökmindegy a méret... -
Én NAS-on tárolom az adataimat, ahol mindegy, hogy mekkora a winyó mérete, lehetne 5,25" is.
Fent van a szekrény tetején két éve, már nem is emlékszem, h milyen típusú winyó van benne.Mindenhonnan elérhető, nem kell dugdosni sehova.
A fontos adatokat pedig felhőben tárolom, mert abból kevés van, elfér ott bőven.
-
mikromanus
veterán
Felesleges. A HDD előnye a több hely olcsóbban mint az SSD. A gépházba belefér a 3,5-es is. Oprendszerre ott kicsiben az SSD, adattárolásra "nagyban" meg a HDD. A kisebb kiterjedés (2,5) kisebb tároló kapacitást jelentene és/vagy magasabb költséget. Így hosszú távon kérdéses a megtérülés.
(amúgy meg a kisebb sugarú lemezek nem egyenes arányúak tároló kapacitásban. Tudod. MInt a pizza. A 17 cm-es nem a 32 cm-es fele területű)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Mozaic 3+ megoldások 2 és 6 TB-nyi extra tárhelyet kínálnak az elődhöz viszonyítva.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest