- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
hát... de nem vagytok allergiások... és nem, az nem itthoni kérdés, hogy az ember, mint a legtöbb élőlény "alllergiás" (haha) arra, hogy megmondják neki a saját területén, hogy mit tehet, és mit nem... nem is allergiás, ez a vonatkozó élőlények (miénk is) egyik alapigénye, a saját terület feletti feltétlen kontroll... hogy miért végül is? hogy (minél jobb eséllyel) szaporodhasson, de ezt most ne keverjük bele...
te mégis mit csinálsz? nem a saját igényeid szerint próbálod formálni azt a területet, ami a képzeletedben, vagy valósan, de túllóg a saját, a jelen világban jogilag birtokolt területeden?
-
p a s s e r
őstag
oké, de azon túl, hogy parlagfű, akkor sincs sok közöd hozzá... és szvsz nem is kéne azt gondolni, hogy van... ez egy ij-s póló, te jössz, ültess sövényt... nehogy már te mondd meg neki (vagy elképzelve nekem), hogy milyen feltételeknek kelljen megfelelnie a saját területén belül, hogy a te esztétikai érzékedet ne sértse, ahogy mondod, az ő területhatárának, - ami a telke széle -, önkényesen a háza falain belülre tolásával... addig értem, hogy bosszantó, de azért ilyen felütést 45 év alatt sem túl sokat hallottam (mint mondom, hasonló helyre születve)... talán inkább tanulj meg együtt élni valahogy...
-
p a s s e r
őstag
gondolom ezt nem tette meg... viszont te (mint szomszéd, pont az, akit zavar) felajánlottad neki, hogy oké szomszédúr, látom, hogy öregnektecciklenni, levágom én szívesen? úgy értem, erélyeskedés előtt/helyett?
mellesleg 2/a-ba születtem bő negyven éve, ahova később azért kezdtek özönleni az emberek, mert hú de szép, természetközeli, erdőmező (igen, mozaikosan elhanyagolt részek is voltak bőven, kellettek is a fajgazdagsághoz), amiktől lett madár, gyík, meg sok sok egyéb állat is, aztán ugyan úgy ők nyírták ki a hasonló, monokultúrában gondolkodással... most minden ugyan olyan kurva ronda kockaház, és gyep, meg díszfák, a természet közelsége, állatok (etetett madarakat kivéve) meg sehol... gól... ön...
ja és persze, parlagfű... de azt meg tudjuk a belgától, hogy
"kiírtani nem leee-e-het..."kullancsot sem... gazt sem... ilyen a kertesházas élet... szóval aki ezeket nem bírja, az lakjon panelben, megfordítva a gondolatodat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest