- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbk
aktív tag
nem azért linkeltem, hogy vegye meg valaki, csak arra reagáltam, hogy valaki szerint a bose a hangfal...
nem rossz, sőt nagyon jó, csak reagáltam, hogy azért létezik ám jobb is...
szemeket nyitok fel hé, nemköharapni...
ja és személyszerint még a bose-t se fizetem meg, nemhogy a felsőbb kategóriát...
csak véletlenül belecsöppentem az audiophile kategóriába egy weboldal erejéig, gondoltam megosztom a tapasztalataimat, mert (bár nekem sincs rá pénzem) nem árt a tájokozottság... ;) ja és bocs, ha belinkelek olyat ami annyira drága amire nincs pénzetek (pénzünk), majd a következő elött felteszem a kérdést hogy mi a max értékhatár...
ja és bocs, hogy bose topicban teszem mindezt, nem akarok én szétoffolni topicot, csak gondoltam jobb ha az illető aki szerint bose az etalon ezt nem hangoztatja egy audiophile találkozón/kiállitáson/vásáron...
mindezek után a bose szerintem is egy félisten... téma lezárva...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hobby rádiós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest