-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Ez mondjuk nagyon szép eredmény.
Nekem le kellett vennem 2k-ról FHD-ra a felbontást, ezzel nyertem kb 40-50 fpst... egy darabig. Utána voltak olyan pályarészek, ahol még így is beesett 60-70-re (és persze minden képjavító-képkockagenerálóval bekapcsolva).
Konkrétan annyira ocsmányul néz ki a játék, hogy a Bl3 is megveri, bár az kitolja a 160-200 fps-t is (generálás nélkül) maxon.
A csúnyaságot még lenyelném, de néha annyira darabos, hogy nem tudom eltalálni az ellenfeleket.
Viszont ennek ellenére élvezem, így lvl 22-re érve is folyamatosan nyíltak meg a plusz helyek, és hát tengernyi lehetőség. Néha el is veszek bennük.Sajna az open world betegségek ezt a játékot se kímélik. Telis-tele van hozd el-vidd oda küldikkel, és sokszor még a járművet se lehet ilyenkor használni. A minimap hiányát pedig még mindig nem szoktam meg, továbbra se értem, hogy ez a más játékokból már nem véletlenül kihalt megoldást miért kellett erőltetni, főleg hogy a pálya irgalmatlanul nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- RAM topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ford topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest