- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Azért jó lenne tudni,mik azok a hibás fileok...Steamben a clientregistry.blob fájlt töröld ki például,és lőj ki minden víruskergetőt,vagy tedd kivételbe a mappát,hátha valami túlzott óvatosság miatt karanténba rakja/nem engedi letölteni valami.Olyan gond is lehet,hogy a steamnak nincs elég hely,nem tudja hová tenni az ideiglenes fájlokat.Én jártam úgy 10 gigás játékkal,hogy 15giga hely mellett még visított,hogy nem tudja letölteni...
de alapesetben tényleg nem lehet gond.Ha karanténozik pl.a vírusirtó,a naplóban benne szokott lenni...ha nem használsz naplózást,kapcsold be a próba erejéig.Egyébként ilyen lehet sérült savefile miatt is szerintem,a Border 1-nél is volt ilyen,hogy a játék vagy el se indult,és csomó hibaüzi,de elindult,viszonta a karakterválasztónál fagyott szét az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Omen GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- HP Omen GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- Xiaomi Redmi note 15 Pro Plus gyári független bontatlan 2 év jótállás
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de alapesetben tényleg nem lehet gond.Ha karanténozik pl.a vírusirtó,a naplóban benne szokott lenni...ha nem használsz naplózást,kapcsold be a próba erejéig.Egyébként ilyen lehet sérült savefile miatt is szerintem,a Border 1-nél is volt ilyen,hogy a játék vagy el se indult,és csomó hibaüzi,de elindult,viszonta a karakterválasztónál fagyott szét az egész.