Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Apple MacBook
- AMD FX
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Igazad van, eddig én sem kulcsoztam, de nem baj, ha van későbbre, mikor már nem fejlődik a tag és olyan fegyvert keresel, mellyel élmény a harc. Én sem mindig a legerősebb fegyvert használom, hanem ami tetszik, de azzal legalább jó harcolni. Ráadásul, ha GB kitalál valami überbrutál ellenséget, akihez kevés 4 ember, akkor nem árt kutakodni abban a ládában. Ráadásul úgy érzem, hogy ezzel a golden key-el eléggé alacsony szintűek lettek a fegyverek, mert biztos az gondolták, a fejlesztők, hogy úgyis van golden, akkor legalább legyen értelme. Szóval, ha nem használsz ilyet, akkor szerintem az átlag erősség alatt játszol, ami eléggé nehéz néhol, de tény hogy nagy élmény.
Én például 2 db értelmes shotgun-t találtam lv33-ig, az egyiket elvesztettem mikor visszabuktam 4 szintet. Azóta sem találtam másikat, pedig jóformán mindent kinyitok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- X13 Yoga Gen4 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest