-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vitaro
üzenetére
Sajnos nem jött össze sehogy sem, .exe-vel is indítottam, egy ideig szöszmötöl majd semmi. Egyszerűen tényleg mindent kipróbáltam már, kétszer újra letöltöttem, újratettem a teljes videokártya drivert, ellenőriztem minden .net keretrendszeres dolgot (de elvileg telepít mindent a Steam), de a jelenség ugyanaz.
1. Steamből futtatás --> felugró ablak (Launcher Menu) --> indítás --> szünet --> felugró ablak visszajön --> indítás --> semmi
2. .exe-vel futtatás --> szünet (megjelenik a Borderlands2.exe a folyamatok között) --> szünet --> semmi
Ha így indítom a mappában létrehoz egy fura fájt "Borderlands2.exe.6264.STEAMSTART"
Ha ismét így indítom el akkor létrehoz egy másikat, csak a benne lévő 4 jegyű szám más, de a mérete kilobytera ugyanakkoraTényleg nem tudom rájönni mi a probléma, még egy játékkal sem volt hasonló
Ha lesz egy kis időm belevetem magam a külföldi fórumokba, hátha ráakadok valami megoldásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha lesz egy kis időm belevetem magam a külföldi fórumokba, hátha ráakadok valami megoldásra