Hirdetés
- Fujifilm X
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
csak 375 óránál tartok és nem játszottam vele december óta. most megint van kedvem csinálgatni, amíg nem lesz annyi felesleges pénzem, hogy megvegyem a gta-t.
illetve a hs-ből is baromi elegem van.
ugyebár én még egyszer sem vittem végig teljesen a játékot. még anno a fő karakteremet húztam fel 72-re és úgy nyomtam egy uvhm újrakezdést, most azt folytatom. még hiányzik a 4 nagy dlc, illetve a 3 headhunter kieg, szóval tud újat mutatni még mindig.
plusz asszonnyal folytatjuk a közös végigjátszást is.egyébként cuccok miatt nem fogok editor-t használni. egyetlen dolog miatt akarnék csak, tekintve, hogy iszonyat unalmas 72-es szintre felhúzni minden karaktert (ez ugye ki tudja hány végigjátszás, plusz pete bárja) így lehet csinálok magamnak egy-egy max szintűt. viszont a nekik való felszerelést mindenképp összeszedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve a hs-ből is baromi elegem van.
plusz asszonnyal folytatjuk a közös végigjátszást is.