-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hát nem keveset szenvedtem érte... érdekes, hogy tubby (vagy mi a pontos neve uvhm-ben) alig-alig akar jönni és eddig szinte mindig olyat karakterhez dobott el mod-ot, amit nem használok vagy nincs is.

lehetne máskor is ilyen event, mivel időm nem volt most hétvégén farmolni a holnapi zh miatt.
hol jártok az első részben? egy 2,5. végigjátszáshoz nem lenne kedvetek? én most vagyok szirénnel 46 körül. ha nincs ember utolsó végigjátszásra akkor megcsinálok most mindent, ha lesz, akkor végigrohanok és jöhet ott a teljes, mindent küldetést letudó játék.
egyébként nagyon durva, hogy még ilyen "magasan" is egy sz*ros 18-as szintű smg amivel rohangálok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Revolut
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest