- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Ohh vannak äm bloodlust/hellborn buildek is!
Ha majd eljutsz a 72ig akkor csinäldd ilyenre a psycho-t, egy ilyen moddal es egy olyan relic-kel ami megdobja az eleted+shotgun es assault rifle ammo-t ad.(ez a 2 legjobb fegyver tipus krieg-nek, ja meg persze a harold de az mindenkinek jo
) Nekem ez a build van bossok ellen. Ja es a fegyver ami nälad van (inkäbb shotgun meg assault rifle de ezt mär irtam) ne csak fire element legyen hanem corrosive is a robotok ellen.Gränät meg quasar vagy stormfront, viszont egy magic missile se ärt, hogy be slagel-j mindenkit.
Slag nelkül a 3. vegigjätszäs mär nem fog menni, elsö 2 meg igen de utäna mär kötelezö.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha majd eljutsz a 72ig akkor csinäldd
) Nekem ez a build van bossok ellen. Ja es a fegyver ami nälad van (inkäbb shotgun meg assault rifle de ezt mär irtam) ne csak fire element legyen hanem corrosive is a robotok ellen.Gränät meg quasar vagy stormfront, viszont egy magic missile se ärt, hogy be slagel-j mindenkit.