Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eniak
csendes tag
Van egy usb ide+sata átalakítóm (kettő egyben) de az ide része nem jó a satás cd-m meg nincs.
Amúgy a problémát úgy néz ki sikerült megoldani: indító lemezel leparticionáltam a vinyót, leformáztam fat32 re majd indító lemezt csináltam a pendrive-ből és rá másoltam az xp-t telepítő cd tartalmát. Majd be bootoltam pendriveről és a pendriveről rámásoltam a telepítő cd fájjait a fat 32 es partícióra.
Megint elindítottam a gépet a win 98 as boot lemezel, majd a vinyón lévő xp telepítő i386 mappájában lévő winnt.exe-ét elkezdtem futtatni ami elkezdte telepíteni az xp-t. Elindítása után megjelent egy non grafikus fáj másoló képernyő mely már vagy 30 perce megy.
most ez a képernyő 72% tart, de türelmetlenűl várom a végét

Ugye milyen egyszerű és nyilvánvaló volt a megoldás

Azért köszi a segítséget, és most már ha csak kíváncsiságból is várom a megoldást, hogyan lehet pl egy 1GB-s mmc kártyából xp telepítő cd-t csinálni, mert megcsinálnám az egyik fölös mmc kártyámmal a legközelebbi xp telepítésre
?eniak
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?