Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
Aktív témák
-
kyroa
újonc
Sziasztok! Először is bocsánat, ha rossz helyre csináltam ezt a topicot, de már belekeveredtem az internetbe az elmúlt 2 nap.
A problémám: pár napja ügyesen telepítettem az istartsurf kereső motort (mellékelve volt egy másik installban), amit aztán kegyetlen nagy szenvedéssel kiirtottam a böngészőimből, de utána az összes böngészőm kegyetlenül belassult. Lefuttattam 2 féle vírusirtót (egyik a NOD32), 4 féle anti-spyware, malware programot, elvileg már nincs semmi a gépemen. A többi dolog működik normál sebességgel (másolás, töltés, még a Fall Out New Vegas is). Szedtem le különböző programokat, a procim rendben van, memória oké, videókártya rendben. Az összes böngészőt teljesen lepusztítottam a gépről (revo uninstaller+kézi segítség ha még kellett), majd visszaraktam, sőt az operát és a comodo dragont is kipróbáltam. A flash playert is leszedtem, felraktam az újat, régebbit, leszedtem...Ugyanaz van mindegyikkel. Még a hálózati beállításokkal is babráltam, DNS-t autómatikusra állítottam, és még pár biztonságos beállítást megcsináltam amiket főleg angol oldalakon olvastam. Néha a win update felpörgette az svchost-ot, de azt is megoldottam. Tudom, hogy a vége win újrarakás lesz, de azt csak 1 hét múlva tudom megcsinálni, és idegesít, hogy mi lehet a baj. Nem vagyok informatikus, de szinte mindig meg tudtam minden ilyesféle problémát oldani. De ez most nem megy.
A gépem egy Dell N5110 notebook, i7, 4 magos intel proci, 8GB ram. Merevlemezeken van hely, nem melegszik. Eddig nem rakta le semmi sem ennyire... Win 7 64 bit.
Előre is köszönöm, és mégegyszer elnézést, ha rossz helyre írtam!
Aktív témák
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest