- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Bizonyos projekteknél időközönként előfordulhat, hogy nincs éppen számolni való. Sok projekt egyetemi keretek közt fut, így nem meglepő, hogy nyáron esetleg kevesebb az aktivitás.
Tipikusan minden projekt honlapján van egy projekt/szerver státusz oldal, ahol láthatod hogy éppen mennyi munka várakozik, van folyamatban, stb. Asteroids@ például most éppen üresnek tűnik.
Ezért is érdemes több projektnek adakozni a számítási kapacitást, mert olyan szerintem még nem fordult elő, hogy sehol sem volt számolni való. Mondjuk nem tudom hogy a Science United mi alapján választ, én közvetlenül állítottam be a projekteket a sima BOINC kliensen keresztül és így mindig van munkája a gépeknek.
Hacsak nem valami őskövület gépen futtatsz, akkor nem kell gondnak lennie. Elég gyenge gépeken is elfutnak a projektek, maximum tovább tart egy feladat elvégzése. Csak példaként: nekem az egyik gépem ami BOINC-ot számol az egy leselejtezett vékonykliens két magos Celeron N3010 procival, 8GB RAM-mal, meg valami használt SSD-vel. Nem egy mai darab (2016-os gép és már akkor sem volt izmos amikor kijött a gyárból), de 0-24 fut és szépen gyűjti a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest