- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem soha nem volt ezzel bajom. A BOINC (és az adatbázis könyvtára is) egy külön meghajtón van; és bármikor újratelepítem a BOINC-ot, mindig a megfelelő könyvtárakat megadva az install résznél simán folytatta, ahol abbahagyta. Egyszer akkor volt gond, amikor előbb indítottam el a BOINC-ot, mint ahogy az opti cuccokat felraktam - ekkor hibával elszállt a dolog (hiszen máshogy számol az opti és a gyári motor is); de a meg nem kezdett csomagokkal nem volt gond. Hasonló módon elszállhat hibával a dolog, ha szintén először indítod a BOINC-ot, és csak utána másolod vissza az adatbázis könyvtárát.
Egyébként tapasztalatom szerint ha installnál már meg tudod adni, hogy hol van az adatbázis része, és ezt már akkor fel is ismeri, akkor onnantól nem lesz vele gond. Viszont Win->Linux átállásnál mindenképp gond lehet; hiszen más a használt fájlrendszer is, és más maga a motor is (vagyis nem fogja felismerni az egyik a másik dolgait). -
kingabo
őstag
Úgy látom w7-en vagy. Én így szoktam menteni és visszarakni winstallkor:
mentsd le a c:\ProgramData\BOINC\ könyvtárt
winstall
másold vissza a könyvtárt, ÉS adjál a Felhasználóknak írási olvasási jogot (telepítéskor egyedi jogokat ad a könyvtárra, amikre egy guid-dal hivatkozik, viszont winstall után ezek már nem léteznek)
Boinc telepítés
1. indítás előtt esetleg lődd ki a netet, hogy ne jelentse a kész csomagod hibásként, ha valami mégsem működne
---> ha gond akkor a könyvtár visszamásolástól újbólEsetleg egy próbát tehetsz másik gépen vagy virtuális gépben (pl xp mód, hamar megvan).
(#1089) Ric4m0nd: azért nem mindegy, hogy egy félórás csomag vagy egy több napos veszik kárba!
-
Ric4m0nd
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest