- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Ezért van a kereső
Itt a topik:Bővebben: link
-
törölt tag
Szevasztok!
Na megynyitom ezt a theme-t bár őszintén szolva nem nagyon néztem meg h van már-e az első kettő oldalt megnéztem ott nem láttam akkor mivel h a játék nem régi talán még nem csinálhattak...!!
Nah Ti mit tudtok erről a gameról nekem szimpatikusnak tűnik lehet,hogy meg is veszem vagy elöbb letöltöm milyen 1 oldalról szedtem le infót ami a következő:
Az orosz Deep Shadows hosszú vajúdások után úgy tűnik befejezte a fejlesztését a Boiling Point: Road to Hell című FPS-ének. A játék kiadója, az Atari azt ígéri, hogy még ebben a hónapban megérkezik a boltokba a dobozolt verzió. A Deep Shadows fejlesztőcsapat már 2001-ben letette a névjegyét a játékvilágban a Codename: Outbreak című taktikai FPS-sel. Sajnos maradandót nem sikerült alkotniuk, mert nem volt túl szerencsés a megjelenés időpontja. Akkortájt jelent meg a Return to Castle Wolfenstein, a Ghost Recon és a Red Faction hogy csak nagyobbakat említsem. De a Deep Shadows azért nem adta fel, hiszen az újságok többnyire 80% felé értékelték az alkotásukat. Azonnal neki is kezdtek egy új játék fejlesztésének, amelynek a Nexus munkacímet adták. Pár év után ebből lett a Boiling Point: Road to Hell.A játékban Saul Myers-t irányíthatjuk, aki egy nap hívást kap attól a magazintól, ahol a húga dolgozik. 10 napja nem kaptak hírt felőle. Hősünk aggódni kezd, ami nem annyira alaptalan, hiszen a testvér Dél-Amerikában tévedt el valamerre. A dolgunk annyi lesz, hogy mentsük meg és nem mellékesen maradjunk is életben.A játékban csak egy terep lesz: a helyszín. 25 x 25 km-es területet kell átkutatnunk, aminek feltérképezésében nagy segítségek lesznek a gép irányította karakterek (NPC) és a járművek. Az NPC-k nem adott helyen várakoznak, hanem többnyire éppen haladnak valamerre határozott céllal. Érdemes kérdezősködni, mert a legtöbb információt belőlük szedhetjük ki. Persze nem csak barátságos emberekkel hoz majd minket össze a sors. Összefuthatunk a maffiával, a rendfenntartókkal, a CIA-val vagy a helyi lázadókkal is. A problémák ''megoldására'' 20 fajta ''gyógyír'' található. Ezeket részletesen nem árulták el, de lesznek kések, pisztolyok, gépfegyverek és egyéb finomságok is. A fegyverek elromolhatnak és használódnak is. Ezeket karban kell majd tartani, javítani és tisztítani kell őket. .....
nekem ezek alapján teccik meg megnéztem képeket róla azok se rosszak na kiváncsi vagyok Ti mit mondtok rá!
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest