- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Szentmihályi pihenő -nél már nagyon sokszor kellett fékeznem. Mindig elbújnak a kihajtó mögé, így csak ha nagyon odafigyelsz, akkor látod meg. Nem is kockáztatok, mert ha ott nem látom meg, már filmezik is a seggem.
Ott ezért már akármi is van, lassítok. Meg mostanában még jobban patkányok, sokat mérnek az M6 -os Dunaújvárosi végén a felüljárón és a rávezetőn is.
De tapasztalat sajnos, hogy a felüljárókat mindig nézni kell, mert a törvény emberei törvénytelenül elbújnak, és úgy mérnek. Egyszer látnám meg...Visszagurulnék, és csinálnék egy szép fotót.
zack: Igen, mocival megint más. Tudom hogy az az igazi, de én őszintén megmondva félek motoron.
Lehet csak azért mert még soha sem próbáltam, meg sok rémhírt hallottam.
Ha motorost látok, főúton vagy pályán, az az első hogy lehúzódok, amennyire csak lehet. És úgy vettem észre, hogy értékelik, mert mindig kapok egy köszönömöt.
Meg motornál gondolom sokat van tényleg olyan, hogy elveszik a rendszám, avagy tényleg csúnyán sáros lesz.És motorossal mit tudnak csinálni?
Utána mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest