- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Hali !
Ajánlom neked ezt a topikot olvasgatni Bluetooth headset PC-vel ha valami kérdésed lenne az elolvasása után akkor azt abban a topikban tedd fel. De ha nem kapnál segítséget mivel elég inaktív + kihalt az a topik akkor a kérdésed az Azonnali kérdések órája (kiemelt téma) topikba is felteheted majd! -
Peti870
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehetne összehozni azt hogy használhassam a bluetooth headsetet mikrofonként. A cuccost msn nél, skype nál lehet mikrofonként használni, de én közvetlenül szeretném a kapott hangját kihangosítani, mintha egy rendes mikrofont csatlakoztatnék a géphez. (hiába állítottam át hangerőszabályzónál mindent a headsetre, sajnos a realtek keverőnél nem lehet (tudtam) kiválasztani, egyszerűen nincs ott választási lehetőségként)
A vezeték nélküliség miatt lenne fontos.Köszi előre is
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest