Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Nekem volt szerencsém egy osztrák MM-ban kipróbálni párat és a JBL Charge 2 nagyon jónak tűnt a kiállítottak közül és árban pont ennyi.
Itthoni műszaki boltokba be kell menni és sok helyen ki van állítva pár és lehet tesztelni őket! Összekapcsolod a telefonoddal Bluetoothon aztán lehet próbálgatni. -
BaLee
addikt
Úgy gondoltam érdemes lenne nyitni egy ilyen topicot, mivel nem nagyon találtam se ezen a fórumon se úgy általánosságban Magyarországon olyan oldalt ami ezekről a hangszórókról szólna.
Az elmúlt 1 évben elég nagy fejlődés történt ebben a szegmensben, most már van pár olyan megoldás ami kompakt mérete ellenére egész jól szól.
Akinek van tapasztalata, esetleg rendelkezik ilyen hangszóróval leírhatná ide a tapasztalatait.
Nekem csak egy Sony SRS-BTV5 hangszóróm van és lehet szeretnék majd egy kicsit komolyabbat.
Ezzel annyi a gond kicsi a teljesítménye (1.2W) így rádióműsort hallgatni még elmegy, de zenéhez nem a legjobb. Hangereje nem rossz csak a mélyek hiányoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Byski Áramláskijelző.
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest