- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
alain911
csendes tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni.
Szeretnék venni egy Bluetooth hangszórót otthoni zenehallgatásra. 80-100 euro körüli összegre gondoltam. Visszaolvasgattam itt a fórumon 3 típust néztem ki.- Anker Soundcore Motion Boom
- Anker Soundcore Motion+
- EarFun UBOOM LAz érdekelne engem hogy hangzásba mennyi különbség van köztük?
Ha esteleg valakinek volt tapasztalata mind a hárommal, esetleg csak valamelyik kettővel, szívesen venném hogy hangzásba miben különböznek?Vagy esteleg ezektől van jobb is ilyen árkategóriában ?
Youtube videókat próbáltam nézni hallgatni és ott úgy tűnt hogy a Motion Boomnak erősebb a basszusa viszont a Motion+ mintha tisztább hangja lenne....
Még az érdekelne hogy ezeket gond nélkül lehet párosítani TV-vel is és akkor soundbarként tudak funkcionálni?
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged