Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcHanGE4
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot meg néztem/hallgattam online teszteket és vettem egy Doss Soundbox XL-t ár/értékben hasonlót nem találtam. 2 nap alatt meg is jött ma németből, és valóban nagyon szép a hangja, viszont azt vettem észre, hogy a magas hangszórókból jön egy állandó sistergő hang egész halkan (hangosításra se tűnik erősödni). Ez 1 picit visszafogta kezdeti lelkesedésem, kérdés, hogy ez mennyire természetes dolog ennél vagy úgy általában a bluetooth hangszóróknál? Eddig nem nagyon volt tapasztalatom ilyennel. Főként arra vettem, hogy régi autóba ne kelljen sok pénzért bluetooth adaptert bekötni, meg a teljes hangszórószettet kicserélni.
Köszi,
4A
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest