- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
Ok, az oldal amit nezel amerikai. 1.35 a usd-cad valtasi arany + vam. Sajnos Kanada nemileg dragabb orszag. Amugy igen, valoszinuleg lehetett volna refurbished is, de impulzus vasarlas volt.
"Egyébként a One nem Bt hangszóró"
Na akkor ugy tunik tudatlansagbol nem olyan keszuleket vettem ami kellett volna. Koszi az infot. -
Mik76
senior tag
válasz
hushshs #14620 üzenetére
Azt jelenti hogy csak a sonos appon keresztul tudsz hallgatni valamit. Vagy letoltott tartalmakat, vagy streaming anyagot a tamogatott szolgaltatoktol.
Pl egy sajat app-nak a hangjat nem. Ez pl mindjart eleg durvan leszukiti a felhasznalasi modokat.
Maskeppen fogalmazva nem szimplan tukrozi a bt keszulekedbol kijovo hangot mint minden mas bt hangszoro.CsZ
Van valami linked? Kivancsi lennek mirol maradok le. -
Mik76
senior tag
Megvettem a Bose revolve 2-t black friday keretein belul 400 cad helyett 240-ert.
Anno sokat vacilaltam mielott megvettem a sonos one-t, mert tudtam hogy ez jobb lenne de a full arat nem akartam kifizetni. Most 2.5 ev szenvedes utan vegre lecsereltem. A sonos app a kotottsegeivel a legnagyobb szivas ha valaki "barmit" akar hallgatni mas eszkozrol.
Vegre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest