- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Megérkezett a Tribit MaxSound Plus hangszórón, viszont amire én szeretném (PC-hez AUX-on keresztül) nem igazán alkalmas, mivel AUX-on elég nagy alapzaja van (BT-n teljesen rendben van, nagyon szépen szól, igazak a tesztek), ezért a napokban visszaküldöm az amazonnak. Viszont mivel ez a folyamat elég macerás, gondoltam felkínálom itt is. Aki ilyet szeretne, keressen meg PÜ-ben.
-
gg72
veterán
válasz
Worlynox #7391 üzenetére
Sajnos ez típushiba, a német amazonon nagyon sokan panaszkodnak erre, a gyártó állandóan azt válaszolja, hogy aki ilyet tapasztal, küldje vissza. Nekem is útban van egy ilyen, én AUX-on fogom használni, kíváncsi vagyok ott is csinálja-e... Rákérdeztem az amazonon, valakinél előfordul, másnál nem: [link] és [link]
-
gg72
veterán
Sziasztok! Abból lehet valami baj, hogy ha egy BT-s hangszórót (Tribit MaxSound Plus) használnék PC-hez monitor alá helyezve miközben állandóan tápfeszülséget kapna? Gondolok itt a beépített akksira, ami nem tudom hogy viselné ezt...
Monitort cseréltem és ennek az újnak igazán pocsék a hangja, de pár ezres PC-s hangszórókat nem akarok (esetleg Creative Pebble V2, erről jókat olvastam, de ezeket csak a monitor mellé tudnám rakni), a Tribit viszont szépen elférne a monitor talpára helyezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest