Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszi, megpróbálom megnézni, meghallgatni.
Williamgrant: az nem jó... azt hittem 30k-ért jól szól (a méretéhez képest). Nem létszükséglet az akkus kivitel, akár hálózati csatlakozású is lehet!
Cyborg: hát ja... ezért (is) kértem itt segítséget. Mono nem kell, és 2.1 sem, de egy normális hangminőségő sztereó az igen. Elvégre zeneh és nem a hírek, propaganda meg marketing blabla hallgatás a cél.
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok, ezek nekem is eszembe jutottak de egyik megoldás sem jó. A feleségem fogja használni - alapvetően konyhában -, tehát egyszerű, nem dugdosós megoldást keresek. Mint a linkelt JBL Tuner (ha más alternatívát nem lelek akkor az lesz, bár kicsit sokallom az árát).
-
szasanyi
félisten
válasz
pècsimunkás #8619 üzenetére
Nem jó. Telón ninsc rádió csak ha headset (kvázi antenna) van csatlakoztatva. Az FM tuner alapvető, a netrádió opcionális (jó lenne, de kevésbé fontos). Ezt találtam ami ránézésre jó lehet(ne) de nincs semmi érdemi infó (teszt, értékelés) a többinek nincs kijelzője ami nem jó, mert vakon nem szerencsétlenkedünk.
-
szasanyi
félisten
Üdv! Szeretnék BT hangszórót konyhába, ami rádiótunerral (esetleg netrádióval ha létezik ilyen) is rendelkezik. Néztem a JBL Tuner-t ami majdnem jó is, de ennél azért jó lenne kicsit nagyobb méretű és kicsit erőteljesebb hangzású. A gyártó skevésbé fontos csak jó hangzást nyújtson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Steam Deck
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged