Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez gyors volt! Máris van működő VGA ARM-os Windows 11-hez
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Köszi, megpróbálom megnézni, meghallgatni.
Williamgrant: az nem jó... azt hittem 30k-ért jól szól (a méretéhez képest). Nem létszükséglet az akkus kivitel, akár hálózati csatlakozású is lehet!
Cyborg: hát ja... ezért (is) kértem itt segítséget. Mono nem kell, és 2.1 sem, de egy normális hangminőségő sztereó az igen. Elvégre zeneh és nem a hírek, propaganda meg marketing blabla hallgatás a cél.
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok, ezek nekem is eszembe jutottak de egyik megoldás sem jó. A feleségem fogja használni - alapvetően konyhában -, tehát egyszerű, nem dugdosós megoldást keresek. Mint a linkelt JBL Tuner (ha más alternatívát nem lelek akkor az lesz, bár kicsit sokallom az árát).
-
szasanyi
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem jó. Telón ninsc rádió csak ha headset (kvázi antenna) van csatlakoztatva. Az FM tuner alapvető, a netrádió opcionális (jó lenne, de kevésbé fontos). Ezt találtam ami ránézésre jó lehet(ne) de nincs semmi érdemi infó (teszt, értékelés) a többinek nincs kijelzője ami nem jó, mert vakon nem szerencsétlenkedünk.
-
szasanyi
félisten
Üdv! Szeretnék BT hangszórót konyhába, ami rádiótunerral (esetleg netrádióval ha létezik ilyen) is rendelkezik. Néztem a JBL Tuner-t ami majdnem jó is, de ennél azért jó lenne kicsit nagyobb méretű és kicsit erőteljesebb hangzású. A gyártó skevésbé fontos csak jó hangzást nyújtson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flint 2 OFF topik
- Autodesk - Revit
- OpenMediaVault
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest