Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Igen, mélyorientált, de a doss is eléggé hasonlóan szól, csak nem olyan jól.
Az összehasonlítást azért mertem megtenni, mert a Doss 70Euro, a Dockin meg 100Euro, az már elég közel van. Én szeretem a basszust, mert sok rappet hallgatok, de ugyanakkor én is félek tőle, hogy normál zenénél, podcastnál meg búgna, mint az állat, ezért is kellene rá egy XBass kapcsoló
Pont emiatt is keresem ezt az "all around" feelinget, és inkább áldoznék egy kicsit a basszusból.Neked kijön a Stockwell 2 hangzása az adatbázisban hallgatva? Te hallod azt, amit Oluv reviewjában lehet hallani, de én az adatbázisban nem hallom?
...egyébként semmi sem ilyen fekete, vagy fehér, hogy a 2x olyan drága hangszóró 2x olyan jól szól. Ezt nem így mérjük, csak úgy, hogy simán jobb valamivel
A vifa se szól 10x olyan jól, mint a doss, pedig kb annyival drágább(nem néztem pontos összeget, csak a hasamra ütöttem).Amúgy nekem is bejön a Stockwell 2, de azért hobbiból keresném a fele annyiba kerülő, de, ha lehet , minél kisebb mértékben rosszabbul szóló párját, mert magyar vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Citizen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pont emiatt is keresem ezt az "all around" feelinget, és inkább áldoznék egy kicsit a basszusból.