Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
Üdv!
Köszönöm a lehetőséget! Sajnos dunaújvárosi vagyok (mondjuk ha kell át tudok ugrani Fehérvárra...). Közben képes voltam papírból kihajtogatni egy pontos méretet, mégis, mekkora lehet ez a kütyü, és azt kell mondjam hogy hatalmas... (:
Meg ez az elem dolog is kissé megijesztett, nem vagyok benne biztos a power bankom elbírna vele (csupán 5000mah), szóval most kissé megriadtam (főleg a mérettől...) (:Mindegy, beszélek párommal, megmutogatom Neki, ha tetszik akkor érdekelne a dolog (természetesen elutalom az árát előre), mert igazából csak egy nyaraláshoz kellene.
És hogy ne legyek nagyon off, nekem már közel másfél éve van egy xqBeat 2.0 füttyfürüttyöm. Nem vagyok "vájt fülü", csak azért kellett ne a laptop harmatgyenge aprócska hangszórója nyekeregjen. Fogalmam sincs milyen minőségűnek számít, azt tudom a Sony srsx11 se hangerőben, sem minőségben sehol nincs hozzá. A munkatársam szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- További aktív témák...
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest