Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
üzenetére
Hát igen teljesen megértem, mondjuk én se használtam annyira kis hangerőn. Hát persze nem tökéletes a hangja de az árához és méretéhest képest nagyot szól szerintem. Persze Mini/hifi hifi rendszerhez képest el tud maradni. De azok nem is 1 kg súllyal rendelkeznek, hanem 4X5 akkora méret.
Szerintem Hordozható hangszórót nem szabad otthoni Hifi rendszerhez hasonlítani. Természetes hogy egy rendes hangfal dobozba nagyobb hangszórókkal jobb hangzást fog eredményezni. Egy elektromos robogot se hasonlítunk egy autóhoz más kategória.
De a Divoom szerint bőven jól szól főleg ahhoz képest milyen hangszórókat kap hasonló árba az ember. + Ezt a 1 kg-os hangszórót azért egy kis hátizsákba bármikor beleteheted, a Mini Hifit nem igazán fogok hordozni.
Fürdőszobába is jól jön, mikor forró fürdőt veszek és lazítani szeretnék. Esetleg ha odakint csinálok valamit, akkor is jól jön a háttérzaj. Azért az udvarra nem szívesen pakolgatni ki senki se egy komplett hifi rendszert

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest