Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
BT-s hangszóróhoz nem kell semmiféle adapter, épp ez benne a lényeg.
Ha azonban már van egy komolyabb hangrendszered, rendes erősítővel és vezetékes hangfalakkal, akkor ahhoz van a Philips, vagy a Logitech 10ezer ft körüli BT adaptere, mert egy RCA, vagy optikai kábelen keresztül ebből is BT rendszert varázsolhatunk.
Én nagyon befürödtem vele, mert ezzel kezdtem, vagyis megvettem a Philips BT adaptert, hogy majd mekkora nagy dolog lesz a házimon spotify-t, meg rádiót kényelmesen, tabletről, notiról hallgatni. Aztán rá pár hétre megvettem a Pure Jongo 3-at, ami meg kilőtte a házimozit is, mert mindig kéznél van, mindig abban a szobában van, ahol én vagyok a tablettel vagy a notebookkal, és amilyen csöndes hangerőn zenélgetek mostanában esténként, arra is bőven tökéletes, így okafogyottá vált számomra a nagy rendszeren való BT-s zenehallgatás...
(akár el is adhatom a Philips BT adaptert, ha gondolod)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Drive
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest