Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Azért érdekes mert én pont azt láttam hogy ez a sok Luxus márka amit a "Kicsit anyagias hölgyek hordanak"
Gucci is társai szintén kínai termék csak már rajta van a márka jelzés. Talán 7-10.000 forint lenne kínából anyag áron, egy magyar videós járkált kínába és nézte a árakat.
Én is azt érzem lehet kínát támadni, meg vámozni de azért a fejlődés amit elértek vitathatatlan. Kinára igaz hogy a világ gyára, mert valóban minden termék vagy kínába készül, esetleg Taiwan, indonéz vagy indiai.
Még volt arról is hír egy a egyik híres neves "Ruhagyártó" 12 óra dolgoztatja Indiába a embereket. Még a szalag mellet is aludnak, és való igaz valóban 11-12 éves gyerekek is dolgoznak a munka helyen. (Csak hát erről a modern világba nem beszél a gyártó).
Itt a videó akit érdekel nézzen bele, az konkrétan nem az a gyár ami valóban Europának és ameriknak gyárt mert azokba a gyárakba (Tilos bemenni engedély nélkül)
De ha egy átlag Indiai ruha gyárba ilyen körülmények vannak, gondoljáték egy nagy neves ruha gyár gyárába Korrektebb körülmények lehetne. Csak nyilván ők is tudják ha kikerül hogy mi a ára a olcsó ruhának az hatalmas "Image vesztés"
Mikor ezt a videót láttam nem tudtam sírjak vagy nevesek. Szerintem igazán "Depresszív" a egész videó légkörre.Én például már csak azért is "használt piacon vásárlok"
1500 forint vásároltam egy jó állapotú Otto Kern nadrágot! (Supet tartós) 
Tesómtól kaptam egy (tescos) Cipzáros felsőt ...2 Mosás után (30 fokon) Már foszlik a anyag és tele van bolyhókka.
Ipari hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Gigabyte alaplap topik
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gucci is társai szintén kínai termék csak már rajta van a márka jelzés. Talán 7-10.000 forint lenne kínából anyag áron, egy magyar videós járkált kínába és nézte a árakat.