Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
semmi értelme nem volt annak módnak nekem bb1 en kopogott állandóan a passzív membrán tőle 😂😂 flip5 is kipróbáltam vicc kedvéért de értelmetlen volt akár hogy EQztam közel se tudtam még csak hasonló hangot se kihozni belőle mint amit dsp mellett hozott örülök is hogy a JBL elköszönt ettől a lehetőségtől
annyira jó volt hogy kiderült erősítő része kb dupla olyan erős mint amit hangszórók bírnak ha nem fogja a dsp konkrétan 60-70% körül szét akartak durranni hangszórók nem is hiszem sokáig szólna úgy el melegedne aztán volt nincs hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borderlands 4
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
annyira jó volt hogy kiderült erősítő része kb dupla olyan erős mint amit hangszórók bírnak ha nem fogja a dsp konkrétan 60-70% körül szét akartak durranni hangszórók nem is hiszem sokáig szólna úgy el melegedne aztán volt nincs hangszóró.