- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
_stick_ #18622 üzenetére
Szerintem nagyon kevés ember lesz itt, aki mindkettőt hallgatta face to face, pláne hasonló EQ beállításokkal. Én a kinézet miatt maradtam a B2P mellett, nem egy Sony XG500 külsőre, de talán jobban néz ki, mint a UBOOM X. Plusz az oldalsó fények is jobb hangulatot tudnak csinálni, gyerekeim imádják mikor sötétben zenére villog a ház
Sajnos most nincs nálam több hasonló hangszóró, hogy reálisabb képet kapjak, csak az emlékekből tudok dolgozni összehasonlításnál, azok viszont elég csalókák tudnak lenni. Én csalódtam a hangjában, de pozitívan. Féltem, hogy nagyon dobozos lesz a hangja, de szerencsére nem így lett, és sokan nem tudják, de a gyári és saját EQ beállítások mellett egy kattintással hozzá lehet adni külsős EQ profilokat, én innen töltöttem le párat, és van ami brutál jó, le a kalappal az alkotók előtt.
Szintén pozitívum a BassUp funkció, van értelme, zene/elhelyezés/tér függvényében érdemes lehet ki-be kapcsolgatni.
Olyan 70% fölött itt is szétesik a hang, visszavesz a mélyekből, és inkább csak hangosabb lesz a cucc, de ez kb mindegyik hangszóróra igaz, főleg akksiról. Mondjuk azt is nehezen tudom elképzelni, hogy kevés lenne egy 50-60%, mert oda meg már valami jóval nagyobb partybox kell, nem boombox.
Én csak ajánlani tudom, de valószínűleg a UBOOM tulajok is így vannak a saját hangszórójukkal, a fentiek tippre igazak lesznek az X-re is. Hasonlóan jól beállított EQ profilokkal valószínűleg nagyon hasonló lesz a hangjuk is, nyakamat rá, hogy nem lenne egetrengető különbség a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Goddess of Victory:Nikke
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest