Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #17791 üzenetére
De a max hangerőn hallgatás nem számít normál használatnak, teljesen jó a 4 óra.
Azért egy nagy teljesítményű bluetooth hangszóró több energiát használ maxon.
Egy Xtreme 3-4 boombox se bír többet maxon, szóval teljesen jó.
Mikor meglett a D FIne plus teljes töltés 3 óra 32 perc jött ki vegyes tracklist esetén. Maximumon, de írtam ehhez kell környezet ahol ez lehetséges más felől nem tudom egy ilyen hordozható hangszóró idővel hogy pusztul meg ha maxon van járatva.
Még régen írtam ide topikba ahol azt írták ha mondjuk egy JBL Charge 2-őt akarok maxon hallgatni, érdemes egy erősebbet venni és a nagyobb teljesítmény fél hangerőn hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI tervezheti az Apple chipeket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest