- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDMI topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Peaceliker #17480 üzenetére
Szerintem nincs a füleseddel semmi gond
, ....ezek a videók alatt nálam is a fejesek/fülesek dettó így nyomják a mélyet, pl. a partybox-os videó után még mindig az államat keresem.... Szerintem a fizikát nem lehet megb@szni, de ebben a videóban mégis sikerült, az uboom x sokszor olyan mélyet tól mint partybox 100
.....az extreme 4 produkciója meg kimondottan szánalmas az x mellett...ok, hogy valamivel kisebb a teljesítmény/súly, de azért na....
Nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy ezek a videók nincsenek-e kicsit (nagyon) megcsavarva...
<Adamsky> #17470
Boom 2 Plus vs. JBL Boombox 3
60%-ig nem kérdés, hogy jbl, viszont 75%-tól a boombox 3 teljesen elfogyott, boom 2 plusnál nincs olyan látványos teljesítmény vesztés, sokkal kiegyensúlyozottabban szól 75% felett és max. közeli hangerőnél is mint a jbl
Új hozzászólás Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gmail
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged