- TCL LCD és LED TV-k
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17011 üzenetére
Néha-néha azért számolgatok egy adott hangszórónál mi lehet a gyártási költség. (Kínai nagyker áron) Volt nekem is Motion Boom, de most az új anker hangszóróktól nekem nem esett le az álam. Én írtam is ha már elkérnek 200-250 dollárt eurot már elvárható legalább egy GoPlay2-őt fogjon be.
Nekem egyenlőre a Uboom X amit meg mernék venni, esetleg a Tribit Blast.
Valahogy a Soundcore Motion hangszórók tesztjei Alan videóiba nem mennek nagyot.
Asszem volt egy kép amibe úgy reklámozták 60%-al több a basszus, igen de mihez képest? A Saját Motion Boom Plushoz képest tud 60%-al többet.Amúgy valaki írta vajon mit kap Oluv a Earfun Uboom L munkáért. Nyilván valami fizettség jár meg ha valaki az ö kupon kódján keresztül vásárol 3-6euro pluszt.
60 Euros hangszóró esetén nem hiszem többen adnak Oluvnak.
(havernak ma jött meg a Uboom L, azt mondta eresztett a passzív membrán ott szuszogott a levegő) Neki kellet meg ragasztani.
Ez alapján olcsó jó szól, de a minőség ellenőrzés kimarad a mennyiség érdekébe.#17014GhanBuri Ghan
Igen, kell egy youtuber aki agyon dícséri a gagyi terméket. Aztán majd veszi a nép hiába rossz. Marketing kell az a legfontosabb..
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Horgász topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest