Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17011 üzenetére
Néha-néha azért számolgatok egy adott hangszórónál mi lehet a gyártási költség. (Kínai nagyker áron) Volt nekem is Motion Boom, de most az új anker hangszóróktól nekem nem esett le az álam. Én írtam is ha már elkérnek 200-250 dollárt eurot már elvárható legalább egy GoPlay2-őt fogjon be.
Nekem egyenlőre a Uboom X amit meg mernék venni, esetleg a Tribit Blast.
Valahogy a Soundcore Motion hangszórók tesztjei Alan videóiba nem mennek nagyot.
Asszem volt egy kép amibe úgy reklámozták 60%-al több a basszus, igen de mihez képest? A Saját Motion Boom Plushoz képest tud 60%-al többet.Amúgy valaki írta vajon mit kap Oluv a Earfun Uboom L munkáért. Nyilván valami fizettség jár meg ha valaki az ö kupon kódján keresztül vásárol 3-6euro pluszt.
60 Euros hangszóró esetén nem hiszem többen adnak Oluvnak.
(havernak ma jött meg a Uboom L, azt mondta eresztett a passzív membrán ott szuszogott a levegő) Neki kellet meg ragasztani.
Ez alapján olcsó jó szól, de a minőség ellenőrzés kimarad a mennyiség érdekébe.#17014GhanBuri Ghan
Igen, kell egy youtuber aki agyon dícséri a gagyi terméket. Aztán majd veszi a nép hiába rossz. Marketing kell az a legfontosabb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest