Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joshi

titán

válasz hcol7 #15785 üzenetére

Teljesen félreértetted amit írtam. Pont az a bajom így első hallásra a boombox2-vel, hogy a mélye nem természetes, inkább brummogós. Ez egyébként nem lep meg, hiszen kimondott mélysugárzót csak a 3-as széria kapott. Javítson ki valaki ha rosszul értelmeztem a fejlesztést. A boombox 2 mélye a hangsugárzó két oldaláról jön. Ez valami fura megoldás, ráadásul kis méretű hangsugárzó nem tud kiadni magából alacsony frekvenciát. Fizika törvénye. Egyébként úgy ahogy működik.

Ugye az igazán mély hang ~30Hz, de van 20Hz-es mélysugárzó is, na ahhoz kell a hangsugárzó méret ami ~15" körül illene lennie. Értelmes frekvencia az inkább a 30Hz-es minimum mondjuk 12"-es hangsugárzó mérettel, mert 30Hz alatt már nem nagyon érzékeli az emberi fül. Persze én ilyen mélységekbe nem is mennék bele, mert engem se érdekel.

Végezetül, ha olvastad a kérdéseimet, akkor tudhatnád, hogy én a partybox 710-el teljes mértékben meg vagyok elégedve. Csak azért kerestem valami kisebb aksis dobozt, hogy mobilabb legyen a történet. Szóval nem kell nekem PB1000, még a 710 is egy batár dög. De hát egy bizonyos teljesítményhez elengedhetetlen a méret.

Remélem így már mindent értesz.

Új hozzászólás Aktív témák