Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
carl18
üzenetére
Vatta új 23k volt cakk pakk geekbuyingrol kuponnal nem egy nagy összeg. A magassugarzok meg voltak otthon szal az nem került így utólag semmibe.
igazából azért vettem mert érdekelt hangja gyárilag milyen (megoszló vélemények miatt)meg jó pár teardown videót láttam róla nem egy bonyolult eszköz szerelésben mondhatni könnyen moddolható és úgy voltam vele akkor már kísérletezem cseppet
DE meg tudom erősíteni senki ne vegyen t6 maxot ettől go3 is elvégezhetőbb mint ez gyári állapotában
nem hordozható de itthon simán lehet hordozni udvar stb. még melóba hordom akkor be dobom táskába és kész maga eszköz kinézete nekem tetszik szvsz elegáns cucc minőség is rendben van árához képest az már más tészta hogy egy fazék ahogy szól...
-
zsiz
őstag
válasz
carl18
üzenetére
"Nekem még mindig az a tag jut erről eszembe akinek meg hibásodott a DOSS SOUND XL és csak alaplapon egy chip adta meg magát. És gyakorlatilag sehonnan se tudott hozzá szerezni pótalkatrészt." Jelen
Szerencsére sikerült aztán megmenteni. Mondjuk szomorú, hogy még a gyártó se tudott, nem hogy alkatrészt adni, de még tanácsot sem. Aztán végül egy kedves topiktárs kisegített egy komplett alaplappal, teljesen ingyen. Azóta is hálával gondolok rá, mikor előveszem a DOSS-t
Ma is használatban volt. Mondjuk a Motion Boom-ot gyakrabban használom, mert praktikusabb a formája és sokkal többet megy el töltés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerencsére sikerült aztán megmenteni. Mondjuk szomorú, hogy még a gyártó se tudott, nem hogy alkatrészt adni, de még tanácsot sem. Aztán végül egy kedves topiktárs kisegített egy komplett alaplappal, teljesen ingyen. Azóta is hálával gondolok rá, mikor előveszem a DOSS-t