Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nem megy olyan mélyre, mint egy H/K Onyx Studio, vagy a JBL Boombox 2."
Az, hogy "nem megy" olyan mélyre, vagy nincs benne annyi mély, nagyon nem ugyanaz. Ez például Alan Ross tesztjéből van 70%-os hangerő mellett.
Ott van a Tribit-ben is a mély, csak egyes frekvenciákon nem annyi (nem olyan mennyiségben), mint a JBL-nél. De a különbség - szerintem - marginális (főleg, ha összevetjük az árakat). Ha pedig nem csak a mélyeket nézzük, hanem az összképet, akkor pedig már nem is annyira egyértelmű, hogy a JBL a győztes. A Tribit-ben - ha jól emlékszem - egy 9 sávos EQ van, míg a JBL-ekben talán 3 (a H/K-ban pedig nincs).
Szerintem a Tribit-ből sokkal tökéletesebb / egyenletesebb hangzás hozható ki, mint az előbb említett konkurenciákból. Ja, ráadásul az Onyx Studio-k mono hangszórók. -
carl18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Új korszakot nyit a Samsung október 21-én
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest