Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz carl18 #13486 üzenetére
Na, akkor jöhet a kis evolveo
Ha a groove-ból indulok ki, (ami valszeg ugyanaz) megeszi reggelire az összes jbl go-t, sőt a sony srs xb-10 et is , az xb-13 as is csak annyival volt jobb, hogy alacsony hangerőnél több basszust adott, de nagyobb hangerőnél fordult a kocka, nem beszélve, hogy a groove/evolveo sokkal tisztábban szólt, az akusztikus hangok csak úgy parádéznak, elektronikus muzsikát meg kimondottan élvezet vele hallgatni (persze a méretéhez képest )Tény, hogy a kis evolveo/groove nem olyan kompakt mint a jbl go, bár egy munkásgatya zsebébe ez is befér cserébe sokkal élvezhetőbben szól.
Nyilván az Evolveo mérlegére billen az akku idő és az SD kártya lejátszás, és lehet basszusból is több van,de ettől függetlenül nem vagyok benne biztos szebben szól mint egy JBL.
....pedig abban biztos lehetsz, hogy szebben szól mint egy go, ha az evolveo ugyanaz mint a groove, akkor tuti..
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Most cseréltem akksit a Jbl flip4 ben bár saját márkás, de egy kalap kaki.1-2 órát bírt, töltés közben néha
azt jelezte hogy nincs töltés.
fel volt púposodva benne az akksi és amint próbáltam kihúzni kábelével az a kezembe is maradt.bár a flip 6 elérhető lenne 54euróért az nem nyerő, nincs jack csati, nincs mikrofon.
-
Aureal
őstag
Sony XB13 az kicsit halk, de pinaszőrszálnyival több a basszusa. A 10-est nem ismerem.
Viszont itt vki még ezt ajánlotta nekem anno kicsiben (csak nincs rajta jack bemenet). [TRIBIT MICRO: link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest