Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Aureal #13479 üzenetére

Már elutaltam a Go2 árát, a héten megjön kipróbálom.
    Ha szépen szól és jól teljesít marad, ha nem meg tovább adom.
    De én mikor életembe elsőnek hallottam Bluetooth hangszórót(JBL GO1) akkor elégé lenyűgözött az a kis doboz milyen teljesítményre képes. :K

Úgy kíváncsi vagyok a hangjára, aztán ha ne adj isten gyenge az akku idő vagy nem hozza a tőle várható szintet még el tudom adni.
    Utána még meg vehetem az Evolveo hangszórót is.

Csak akarok egy kis hangszórót ami viszonylag szépen és tisztán szól, de nem okoz gondot a hordozása. Csak 185 gramm így nem volna gond a hordozhatósággal. :R

#13481<Adamsky>
    Igen, én is néztem ez a 3 utas hangrendszer elég betyár dolog.
    teljesen jól állnak hozzá, a mélyből elég 1 darab középre egy 1 erős.
    A 2 oldalsó passzív membrán miatt úgy is két oldalt is szórja valamelyest a mély hangót.

Egy biztos a JBL Xtreme 4 is ebbe az írányba fog szerintem elmozdulnni. Én is gondolkoztam ha a JBL tovább akarna nővelni a hangzást vagy a Wooferek méretén kell nővelnie, vagy meglépik azt mint a Charge 4 esetén, hogy a mélyhangokért felelős hangszóró egy nagy ovális lesz.

A Dockin D Fine 2 is idén 2 éves, szóval idén lehet abból is jön a harmadik verzió. Kíváncsi vagyok fog-e még idén más gyártó is termékkel előállni.

Még ami érdekes lehet jön az Earfun UBOOM L ami idén májusban bedütál ha minden jól megy. 2X55 driverekkel, így basszusban jobb lesz mint a sima Uboom.

:K

Új hozzászólás Aktív témák