- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13356 üzenetére
Azért ez a mai még messze van a tűző naptól. 20 fok, napon kellemes idő volt. Mi lesz nyáron, mikor árnyékban is 35 fok van. Ja igazad van, egyszerű a megoldás... Majd nyáron nem hallgatok zenét.
Árnyékba tettem le, később sütött oda a nap. Oké, meleg volt, de nem volt forró. Majd bevittem a műhelybe. Mikor észhez tért, újra kivittem magammal és újra árnyékba raktam le, de már nem sütött oda a nap később sem. A végeredmény ugyanaz volt. Múltkor a házban voltam, 20 fok, fűtés sem ment, mégis ugyanez volt.
Nem azt kértem, hogy valaki csinálja meg nekem "gombokért". Segítséget kértem. Jelenleg Ali-n 105 USD ez a hangfal (~37k HUF), nem kéne csak úgy kidobni...
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest