Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Richard! #11290 üzenetére
Tudom, láttam.
Amíg a lengyel raktárról nem érkezik pro, v. kontra infó, nem akarom elkapkodni, no meg most éppen a Boom-ra vagyok inkább rákattanva (persze, ez napról napra változik...
...fő a határozottság
). Azért hajlok perpill mégis inkább a Boom-ra, mert egyrészt a Plusnak minden teszt szerint gyengébb a basszusa, másrészt valóban főleg kültéren lesz használatban. Nem vagyok egy ultimate bass fan, aki seperc alatt élvez a basszus vezérelt JBL soundtól
, viszont az én old school, de elektronikusabb, darkosabb zenéimhez szintén kellenek a jó mélyek (Depeche Mode, Recoil, Vad Fruttik, Paradise Lost, U2, Placebo, Mesh, IAMX, The Gathering, Editors, NIN, White Lies, Rammstein, Front Line Assembly, Faith No More, Queens Of The Stone Age, Massive Attack,...) Persze lehet, h a Motion Plus-nál szintén meg lenne a wow faktor ilyen téren is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged