Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
Topikgazda
válasz
espi38 #10476 üzenetére
Kérlek, a téma követhetőségének megtartása érdekében törekedj arra, hogy 5 percen belül szerkessz az előző hozzászólásodon, különösképpen, ha egy egyszerű Google kereséssel kideríthető dolgot kérdezel utólag.
A Motion+ az Anker bluetooth hangszórója, a 20-30 ezres kategóriában igencsak ajánlott, a JBL Charge széria mellé tehető a tudása, csak a legtöbb szempontból le is pipálja azt olcsóbban. Viszont korántsem partybox.
Volt már 67 ezer is a JBL Partybox 100 (kicsit bánom is, hogy nem csaptam le rá), azonban biztos vagyok benne, hogy idén (és valószínűleg jó darabig) nem esik ennyire vissza az ára.
Az a baj, hogy nem sok tapasztalat van a kiscsillió partyboxszal kapcsolatban, hiszen a méretük, súlyuk, általánosan némileg magasabb áruk és a felépítésük (értsd: általában a hangerő oltárán masszívan beáldozzák a hangképet) miatt még mindig rétegtermékek, szóval azt tudom javasolni, hogy olvass teszteket, vagy nézz utána YouTube-on a keretedbe beleférő partyboxoknak, aztán válassz személyes belátásod szerint, ha pedig velünk is megosztod a tapasztalataidat, azt megköszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest