Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Akkor úgy látszik végre a Sony nagyot lépet előre, mondjuk a SRS XB30 és utodjainak ára mikor kifutó széria 30E forintre szokott csökkenni. Akkor annyiért már bestbuy lesz, a Charge 4 igy is hogy már több mint 1 éves se akar 38E forint alá menni.
Jött a Tribitból Xsound go-ból is egy ugraded edition!
Earfun go-ról kis leirás ha majd valakit érdekel, az akku időt tesztelve rájöttem borzalmasan sokat bir. Teljesen feltöltve 100-ra ment 3,5 órát 60% hangerőn. igy ment le 90%-ra a töltöttség, ami szerintem nagyon jó eredmény. 70-75% még ment asszem +2 órát úgy ment le 80%-ig az akkumulátor. 80% fölött nem használom, mert ott már jelentősen romlik a hangminőség+hangkép.
Azért 60%-on már elég jól hallható, és ott nagyon tartós ez a hangszóró. 20-24 óra szerintem simán kihozható belőle, de majd egyszer ha lesz rá idő csinálok egy tesztet végig zenél-e egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest