Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vigyorgó #9170 üzenetére
"PayPal az Unicredit banknál vezeti a számláját."
Ezt nem is tudtam.
" ... megadom az átutalási azonosító számomat a közlemény rovatba és befizettem az összeget." - és azt sem, hogy ez így is mehet.
Ettől függetlenül én nem korlátoznám be magam, ill. választanék mást csak emiatt. Egy Revolut kártya igénylés nem egy nagy kunszt. Pár hét alatt megjön, és arra is tudsz (már) hasonló módon befizetni.A DOSS SoundXL tényleg nem rossz, de azért én az Anker mögé tenném. Lehet előbbi hangosabb, de az Anker "finomabb" (Bt 5.0, custom EQ, aptX (tudom, tudom, semmire sem jó de van
))
Ja, és ne mond már nekem, hogy nincs egy ismerősöd, aki - ha csak átmenetileg is - de ne tudna kisegíteni (míg megjön a Revolut-os kártyád)@carl18
Tudtommal, Ali-n sincs Paypal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest