- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vigyorgó #9170 üzenetére
"PayPal az Unicredit banknál vezeti a számláját."
Ezt nem is tudtam.
" ... megadom az átutalási azonosító számomat a közlemény rovatba és befizettem az összeget." - és azt sem, hogy ez így is mehet.
Ettől függetlenül én nem korlátoznám be magam, ill. választanék mást csak emiatt. Egy Revolut kártya igénylés nem egy nagy kunszt. Pár hét alatt megjön, és arra is tudsz (már) hasonló módon befizetni.A DOSS SoundXL tényleg nem rossz, de azért én az Anker mögé tenném. Lehet előbbi hangosabb, de az Anker "finomabb" (Bt 5.0, custom EQ, aptX (tudom, tudom, semmire sem jó de van
))
Ja, és ne mond már nekem, hogy nincs egy ismerősöd, aki - ha csak átmenetileg is - de ne tudna kisegíteni (míg megjön a Revolut-os kártyád)@carl18
Tudtommal, Ali-n sincs Paypal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest