Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siamiáu
tag
Üdv!
Van egy jbl go-m és egy f4- em érdekes módon ugyanaz a hanganyag mellett a jbl go hangosabban szól, mondjuk az f4 viszont sokkal szebben. Azért csalódtam az f4- ben valószínűleg el is adom. Mostmár rászánnám a pénzt és vennék valami komolyabbat. A határt 50k- nél húzom meg. Lakásban és kint az udvaron is szólna, néha bulikhoz, tehát kell a hangerő persze a minőség se ártana.
Amit eddig néztem az a D fine, ennél nem tudom mennyire kitartó az aksi.( Ha töltőn van lehet róla ugyanúgy zenét hallgatni?) Olvastam itt olyat is ,hogy a jbl charge 2+ jobban szól, mint a charge 3. Nem nagyon van víszonyítási alapom hangerő témában, viszont van családban jbl xtreme ehhez képest mennyire szól hangosan a D fine, Charge 2+ és a Sony? Melyik ajánlott és megbízható?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest