Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Aprósólyom #19581 üzenetére

"Ott van utána, hogy ha még nem is lesz ugyan az a hangerő." – tényleg ott van, és én láttam is, csak aztán nem idéztem be. A lényeg, hogy (sajnos) a nagyobb teljesítmény "hozza el" sok esetben a dinamikát. Úgy értem, hogy a gyártók nem készítenek olyan hangszórót (vagy csak én nem tudok róla), ami ugyan nem tud valami nagy hangerőt, de kellően mélyre képes menni, ill. kellően dinamikus akár kis hangerőn is.
    A hangerő nekem sem fontos (egy kezemen meg tudnám számolni, hogy 60% fölé mikor vittem ...), szóval úgymond kényszerűségből vettem ekkora dögöt, mert ez tudja azt, ami nekem fontos.
    A H/K Studo sorozat egy igényesebben kivitelezett hangszóró (más kérdés, hogy sokan ennek a formájával sincsenek kibékülve), de nagyon nem outdoor. És itt most nem is arról beszélek, hogy szakadó esőben lehet-e róla zenét hallgatni.
    Én is 80%-ban bent (de változatos helyeken) használom az Uboom X-et, de ha úgy hozza sors, akkor nyugodt szívvel tudom magammal vinni pl. egy sütögetésre, mert bírni fogja (üzemidőben is!).
    Szóval értem a külsővel kapcsolatos aggályodat, csak nem egyforma kategóriájú (használhatóságú) hangszórókat hasonlítasz.

#19582 francz'70
    Mi a szösz ez az allegro.hu? Nagyon gáz dolgok vannak fenn. Innen valaki mer vásárolni?

Új hozzászólás Aktív témák