Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Na teszteltem a Uboom X hogy is játszik nagyobb hangerő mellet. Egyéni EQ 70 százalék hangerőig vannak basszusok. Utána még egyéni EQ mellet is fel emeli a magas hangokat és a mély basszus és annak ereje valahogy eltűnik. :K

Többi tartományt le vettem kíváncsi voltam a hangszóró mennyire szól bele. Ugyan az van mint a Tozo Pa1 esetén. Egy adott hangerőig van mély basszus és kellemesen tolja a mélyet.
    70 százalék hangerő esetén egyéni EQ mellet a basszus valahogy nem lesz mély de erőteljes és magas tartományt növeli a hangszóró. :K

Dockin D Fine esetén pont azt imádtam hogy minden hangerőn meg tartja a basszust. :K oda lövöd maximumra és egy egész teret be zenget Max hangerő mellet már ha sarokba rakod.
    Uboom X egyéni EQ esetén jobb lenne ha inkább csökkentene hangerőt de a mély basszus tartja meg.

Hiába toltam le minimumra mindent 125hz felett ahogy emeltem a hangerőt vissza tért minden magas tartomány. :DDD egy 65 százalék körül tartja meg a mély basszust. :Y

Persze ettől függetlenül Oluv EQ Outdoor mód fél hangerő is kellően hangos és basszusos. :R
    Csak úgy láttom itt is vannak korlátok.

Új hozzászólás Aktív témák