- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na teszteltem a Uboom X hogy is játszik nagyobb hangerő mellet. Egyéni EQ 70 százalék hangerőig vannak basszusok. Utána még egyéni EQ mellet is fel emeli a magas hangokat és a mély basszus és annak ereje valahogy eltűnik.
Többi tartományt le vettem kíváncsi voltam a hangszóró mennyire szól bele. Ugyan az van mint a Tozo Pa1 esetén. Egy adott hangerőig van mély basszus és kellemesen tolja a mélyet.
70 százalék hangerő esetén egyéni EQ mellet a basszus valahogy nem lesz mély de erőteljes és magas tartományt növeli a hangszóró.Dockin D Fine esetén pont azt imádtam hogy minden hangerőn meg tartja a basszust.
oda lövöd maximumra és egy egész teret be zenget Max hangerő mellet már ha sarokba rakod.
Uboom X egyéni EQ esetén jobb lenne ha inkább csökkentene hangerőt de a mély basszus tartja meg.Hiába toltam le minimumra mindent 125hz felett ahogy emeltem a hangerőt vissza tért minden magas tartomány.
egy 65 százalék körül tartja meg a mély basszust.
Persze ettől függetlenül Oluv EQ Outdoor mód fél hangerő is kellően hangos és basszusos.
Csak úgy láttom itt is vannak korlátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest