Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rizso

addikt

válasz Dzsana #15456 üzenetére

Onyx 7-8 biztos tetszeni fog. Nálam a 7-es volt, brutál jó hangja van, méretéhez képest eszméletlen mélyek, ami nekem egy kicsit sok is volt néha, de lehet a szoba (egyelőre) nagyon rossz akusztikája miatt.

Ha maradnál márkánál, kevesebb basszussal Go Play is nagyon jó, vagy ha nincs szükséged akksira, Aura Studio 3 baromi jól szól. Valamelyik Citation-nel találkoztam futólag, talán a 200 volt, az is nagyon tetszett.

Marshall Kilburn II, vagy ha nem kell akksi, Acton III is jó, Stanmore III még jobb, Woburn III meg aztán igazán betyáros, de az árban nagyon túlmegy a kereten. Én is szemezek velük már egy ideje.

Előzőekhez hasonló minőséget képvisel a Klipsch, ott pl egy The One II beleférhet. Volt egy BOSE is, amit meghallgattam, valami 120k körül volt, jó öblös hangja volt, de meg nem mondom melyik volt.

Mondanám, hogy tegyél egy próbát party hangfalakkal, pl a Samsung MX-ST50B-t nagyon tudom ajánlani, de nagyon más kategória, nem mindenhol mutat jól egy akkora batár.

Nálam most egy LG XBOOM 360 RP4 van, sajnos már nincs meg se az Onyx, se a Go Play, így csak emlékezetből tudom összehasonlítani velük. Mélyekben biztosan elmarad az Onyx-tól, közelebb áll a Go Play-hez, de egyébként meg egy nagyon kellemes, hosszabb távon is hallgatható eszköz - talán egy kicsit több méllyel, illetve kevesebb középpel még jobb lenne. Design nekem bejön (szegény ember Beosound 2-je :D ), a lámpa funkciót nagyon szeretem (asztalon van, esti fénynek is ezt használom), kb Charge 5 árban sikerült venni, annyiért szerintem nagyon jó deal volt.

Biztos vannak további alternatívák akár olcsóbban vagy esetleg kicsit drágábban, ha magamnak kéne Onyx 5 utód, ezek között nézelődnék elsőre.

Új hozzászólás Aktív témák